Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Karma R^ leč vývoj nezastavitelný.

2 0
možnosti
Foto

Nicméně člověk obecný je nadán rozumem, aby mohl vývoj zahnout správným směrem. Není-li nadán, tak nemá právo na Zemi co pohledávat.

3 0
možnosti
TC

ČÍ je zem, na které člověk žije? Až tu ti přistěhovalci stvoří další generace, budou tyto děti oprávněně cítit, že žijí ve své zemi. A budou tu chtít žít podle svých pravidel, stejně jako i my žijeme podle svých pravidel.

Problém přistěhovalectví a obecně jakéhokoli soužití (klidně i v paneláku) je v tom, že nefunguje, pokud mají lidi velmi rozdílné žebříčky hodnot a životní styl.Důležité není, jakou má člpověk barvu kůže, nebo náboženství, ale to, jak se chová. Některé způsoby života nejsou spolu kompatibilní a pak přichází konflikt. Pokud je tento konflikt napříč společností, nastává eskalace násilí mezi skupinami a následně občanská válka. Ta rozpor vyřeší. Strana která prohraje má holt smůlu a buď z území zmizí, asimiluje se, nebo je povražděna.

Osobně považuji islám v Evropě za problém, protože už teď je vidět, jak velké rozdíly mezi našemi kulturami jsou. Zcela jiné hodnoty. Multikulturalizmus je věc hezká, pokud jsou kultury mísitelné. Pokud nejsou, tak jejich mísení vede k výše popsanému.

2 0
možnosti
Foto

Ono těch 600 let rozdílu je vidět. Hodnoty fundamentalistického militantně-teroristického islámu nějak nevidím,

0 0
možnosti
JM

Kdyby Římané dali pokoj těm germánským barbarům, třeba by i oni dali pokoj Římanům. Viz Arminius atd.

0 0
možnosti
Foto

Zbožné to přání.

1 0
možnosti
KV

Škoda, že jde dát jen jednu karmu. R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x
Scripto ergo sum.